Costum made / Maatwerk

Top-Choice? Dat is jarenlange ervaring en expertise in maatwerk. Ook in kleine aantallen verzorgen we maatwerk en daar gaan we ontzettend ver in. Van specifieke bedrukking tot individuele aanpassingen voor een bepaald teamlid, wij zorgen ervoor. 

Werkkledij op maat / eigen ontwerp

Werkkledij die zit als gegoten? Reken maar op Top-Choice. Wij zorgen voor de geschikte werkkledij op maat van uw medewerkers. Deze kledij kan volledig op maat ontworpen worden, voorzien worden in de branding van uw bedrijf en aangepast worden aan het geslacht, lichaamsbouw en meer. Zo beschikt iedereen over goed zittende werkkledij die een optimale bescherming biedt.

Ook het ontwikkelen van een eigen lijn is perfect mogelijk. Alle ontwerpen gebeuren in eigen huis door onze ervaren designer en produceren doen we in Europa. Daardoor kunnen we snel en flexibel schakelen, ook voor kleine aantallen.

Beschermhoezen

Van beschermhoezen voor autozetels tot hoezen waarin onderdelen voor windturbines vervoerd worden: Top-Choice produceert het. Snel, flexibel en perfect op maat. Nood aan custom made hoezen op maat? Wij produceren ze in eigen atelier in de door u gewenste uitvoering. Waterbestendig, oersterk en al dan niet voorzien van een extra beschermende coating. 

Spuitoveralls

Professionele spuitoveralls voor uiteenlopende sectoren. Van wegwerp tot perfect wasbare spuitoveralls. Van specifieke spuitoveralls voor de veehouderij tot overalls voor spuit- en lakwerken. Wij beschikken over een ruim gamma spuitoveralls die op maat aangepast kunnen worden. 

Safety Harness Working on Height.

Professionele klant?

Als professionele klant geniet u van voordeeltarieven. Vraag uw professioneel account aan door onderstaand formulier in te vullen.