Onze sectoren

Maritiem

De maritieme wereld heeft voor ons geen geheimen meer. We tellen dan ook tientallen klanten in de maritieme sector die we op een flexibele wijze en zelfs op afroep aan boord, van de gepaste werkkledij voorzien. Een complete scheepsbemanning kunnen we op maat en indien gewenst gepersonaliseerd van de gepaste kleding voorzien. 

Horeca

Van schorten tot kokskledij, hemden en meer. Wij voorzien alle horecapersoneel van de geknipte werkkledij. Het logo van uw horecazaak laten borduren, aangepaste schoenen of een optimale bescherming in de keuken? Reken maar op onze expertise in de horecasector. 

Zorg & facility

Werkkleding voor het verzorgend personeel en/of de facilitaire mensen binnen de organisatie. Wij zorgen voor modieuze, betaalbare en beschermende werkkledij op maat. Een plezier om dragen en afgestemd op de noden van de sector.

Bouw & constructie

Stevig, zichtbaar en veilig. Onze werkkleding voor de bouw- en constructiesector kan tegen een stootje en voldoet aan alle wettelijke normen. We hebben een ruim gamma aan werkkledij en PBM’s voor de bouwsector.

Industrie & chemie

Gevaarlijke stoffen, gassen en ga zo maar door. Wij hebben de gepaste werkkledij voor de chemische sector en industriële bedrijf. Stuk voor stuk topproducten die aan de wettelijke normen voldoen.

Automotive

Van spuitoverall tot werkschoen en alles daartussen. Bij
Top-Choice beschikken we over een ruim aanbod aan werkkleding voor de automotive. Maatwerk en personalisatie is steeds mogelijk. 

Professionele klant?

Als professionele klant geniet u van voordeeltarieven. Vraag uw professioneel account aan door onderstaand formulier in te vullen.