Ontdek het aanbod

PBM, Persoonlijke Beschermings Middelen. Bescherm uzelf tijdens uw klusje of terwijl u hard aan het werk bent.

Wij bieden u graag ons ruime gamma aan, zodat u van top tot teen beschermd bent:

Workman mounting playground

Hoofdbescherming

Naast schedelbescherming is het ook belangrijk om blijvende gehoorschade (tinnitus) en oogschade te voorkomen. Daarnaast zorgen we dat u veilig kan in- & uitademen, zeker bij contact met schadelijke stoffen.

Handbescherming

Handschoenen bieden niet enkel broodnodige bescherming tegen schadelijke producten, ze houden uw handen ook warm en droog tijdens werken in weer en wind. Zo kan u zich volledig focussen op de job!

Voetbescherming

De tijd dat veiligheidsschoenen log en zwaar waren is gelukkig voorbij. We hebben sportieve, mooie en lichte modellen die uw voeten net zo goed of zelfs beter beschermen!

Kies voor composiet als u zo licht als een veertje wil rondhossen, kies voor metaal als u een stevige schoen tegen een voordelige prijs wenst.

Lichaamsbescherming

Kledij. Het houdt ons warm en veilig op koude dagen en werkt verkoelend in de zomer.

Kies uw ideale combinatie van T-shirt, polo, sweater, parka en/of bodywarmer. Laat ons uw logo op de kleding aanbrengen: zo worden u en uw team zelf jullie beste reclame, laat de orders binnenstromen!

BEZOEK ONZE WEBSHOP

Bekijk de volledige collectie beschermkleding op onze webshop. Kan u een artikel niet vinden, wenst u meer informatie, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag voor ons? Aarzel niet om ons te contacteren.

Professionele klant?

Als professionele klant geniet u van voordeeltarieven. Vraag uw professioneel account aan door onderstaand formulier in te vullen.