Personalisatie

Bij Top-Choice vindt u niet enkel een ruim standaardaanbod aan werkkledij en PBM’s, wij kunnen ook zowat alle werkkleding personaliseren en zelfs op maat verstellen/aanpassen. Het logo van uw bedrijf, borduursel tot de eigen kleuren die moeten terugkomen, bij Top-Choice regelen we het voor u. Onze designer denkt met u mee en technisch weten we perfect welke personalisaties mogelijk zijn. Door onze kleinschaligheid kunnen we snel schakelen en ook kleine aantallen kunnen perfect gepersonaliseerd worden. 

Bedrukken

Een eigen logo of ontwerp op de werkkledij laten drukken? Kan perfect. Wij zorgen voor een bedrukking van hoge kwaliteit in lijn met uw wensen. Een bedrukking die lang meegaat. Indien gewenst kunnen we ook het ontwerp voor u voorzien. In ons eigen atelier zorgen we ervoor dat uw werkkledij snel bedrukt wordt.

Borduren

Van enkele exemplaren tot honderden stuk: wij voorzien uw werkkleding van borduring. Uw logo, namen of gelijk wat: in ons eigen atelier kunnen we uw werkkleding snel en flexibel van borduring voorzien.

Badges

Kwalitatieve naambadges of andere badges voorzien op uw werkkledij vormt voor ons geen enkel probleem. Dit kan ook perfect een eigen, uniek ontwerp zijn. Ook een velcro strip kan op de werkkleding voorzien worden.

Barcodes/naamlabels/QR-code

Een bar- of QR-code of een naamlabel op de werkkleding laten voorzien? Een fluitje van een cent en perfect op maat mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons en we voorzien u graag van advies op maat. 

Professionele klant?

Als professionele klant geniet u van voordeeltarieven. Vraag uw professioneel account aan door onderstaand formulier in te vullen.